Hårtransplantation
- dagen för behandlingen

Ankomst och boende

Din resa till Berlin beror på dina preferenser.

Se historien om Jacks behandling på Novohair

Vissa har med sig familjen och njuter av ett par dagars vistelse i Berlin innan behandlingen. Om du önskar flera nätter/uppgradering (t.ex. dubbelrum) än det boende som är inkluderat, kan du boka detta till fördelaktigt pris via en länk du får av osss.

Morgonbehandling:

Det bästa är att ankomma dagen innan om du har en tid kl 09:00. Då kan du vakna utvilad och njuta av frukosten på hotellet innan du ankommer til behandlingen. Efter din behandling kan du antingen åka tillbaka till hotellet på eftermiddagen eller resa hem på kvällen. Om du åker i bil bör någon annan köra bilen.

Eftermiddags/kvällsbehandling:

Om du väljer behandling på eftermiddagen eller på kvällen kan du ankomma direkt till kliniken på Kurfürstendamm.

Efter behandlingen kan du åka hem med det samma. Du kan också välja att övernatta på vårt 4-stjärniga hotell tvärs över gatan och flyga eller köra hem dagen efter. Om du åker i bil bör någon annan köra bilen.

 

På kliniken

Ankommer du med flyg kan du ta taxi till hotellet eller direkt till kliniken vid avtalad tid, där du blir välkomnad av vår engelsktalande personal. Hotellet ligger 2 minuters gångavstånd från kliniken. Vi börjar med en preliminär undersökning, där vi går igenom din behandling, tecknar din nya hårlinje och introducerar dig för vårt behandlingsteam.
Själva hårtransplantationen tar 4-8 timmar och är 100% smärtfri - många av våra patienter somnar under proceduren.
Vi använder den effektiva och skonsamma FUE metoden. Under ingreppet tas hårsäckar bort en åt gången från donorområdet - bakhuvudet och på sidorna - för att placeras i mottagningsområdet med hänsyn till hårets tillväxtriktning.
Våra behandlingar är väldigt skonsamma och många väljer att resa hem redan samma kväll.

Efter behandlingen

För att säkra bästa möjliga resultat erbjuder vi ett gratis kontrollbesök 6 och 12 månader efter hårtransplantationen. Här utvärderar våra hårspecialister ditt resultat.

Om du har ytterligare frågor, se vänligen under FAQ.

Kontakta oss idag via kontaktschemat eller ring: +49 179 1336709

VÅR HÅRKLINIK I BERLIN

JAG VILL VETA MERA

Kontakta oss idag och få en icke bindande och gratis konsultation. Du är mer än välkommen att ringa oss. Vi ger dig expertrådgivning rörande möjligheter för behandling och svar på alla dina frågor. Baserat på konsultation eller telefonsamtal lägger vi tillsammans en plan som möter dina behov.