HÅRTRANSPLANTATION UTOMLANDS

Många väljer att få utförd sin hårtransplantation utomlands därför att det är mycket billigare än i Sverige.

I synnerhet kliniker i Turkiet och Grekland lockar med extremt låga priser på hårtransplantation, men det kan vara svårt at bedöma nivån på den boomande hälsoindustrin i södern.

Dessutom tvingar priskriget mellan klinikerna dem att kompromissa med både säkerheten och kvalitetén.

I Turkiet finns det upp emot 500 kliniker för hårtransplantation men bara 32 av de er certifierade av ISHRS - International Society of Hair Restoration Surgery - för att utföra håravfallsbehandling.

Även om situationen i Grekland är mycket bättre finns det fortfarande hög risk för felbehandling. Ofta är kliniken en pengamaskin där oerfarna klinikassistenter utför hårtransplantationer på löpande band utan att ha auktorisation.

Behandling utomlands utan ISHRS certifiering innebär ökad risk för:

  • Hudinfektion
  • Omfattande ärrbildning på panna och bakhuvud
  • Ingrodda hårsäckar som måste tas bort kirurgiskt
  • Onaturliga resultat på grund av felaktig placering och vinkling av hårsäckar
  • Låg överlevnadsgrad av transplanterade hårsäckar
  • Inget resultat

SÄKER HÅRTRANSPLANTATION MED NATURLIGT RESULTAT I TYSKLAND

Ett växande antal patienter som har blivit felbehandlade i Turkiet och Grekland kommer till vår klinik i Tyskland for att få sina hårtransplantationer korrigerade.

Vår ISHRS certifierade klinik i Berlin är specialiserad i behandling av håravfall, har engelsktalande personal och är en kort flygresa från Sverige.

Tyskland er känd för höga kvalitetsstandarder och stränga lagkrav. De tyske hälsomyndigheternas riktlinjer för hårtransplantation utesluter risk för misslyckad behandling.

Dessutom erbjuder vi både förundersökning och kontrollbesök, vilket gör det lättare och billigare för dig och säkrar dig bästa möjliga resultat.

Kontakta oss idag och få reda på hur mycket du kan spara på en hårtransplantation i Tyskland!

TYRKIET & GRÆKENLAND TYSKLAND
Stor rejseafstand Tæt på Danmark
Kulturelle og sproglige barrierer Dansktalende personale
Høj risiko for fejl og fejlbehandling Kvalitetskontrol og behandlingsgaranti
Uforudsete ekstraudgifter i forbindelse med kontrol eller efterbehandling Forundersøgelse og opfølgning på klinik i København

VÅR HÅRKLINIK I BERLIN

JAG VILL VETA MERA

Kontakta oss idag och få en icke bindande och gratis konsultation. Du är mer än välkommen att ringa oss. Vi ger dig expertrådgivning rörande möjligheter för behandling och svar på alla dina frågor. Baserat på konsultation eller telefonsamtal lägger vi tillsammans en plan som möter dina behov.