BILLIG HÅRTRANSPLANTATION I TURKIET?

En del väljer att resa til Turkiet för att spara pengar på hårtransplantation, men tyvärr får många patienter också otrevliga överraskningar och får otillfredsställande resultat.

NACKDELAR VID HÅRTRANSPLANTATION I TURKIET

LÅNG RESTID

Även om du i första hand sparar pengargenom att resa til Turkiet, tar resan några dagar, vilket är dyrt nog i sig. Dessutom gör avståndet efterbehandlingen och kontrollbesök till en besvärlig och dyr affär.

DÅLIG KOMMUNIKATION

Läkare och personal på de turkiska klinikerna talar ofta dålig engelska, vilket leder till missuppfattningar mellan läkare och patienter och innebär oönskade resultat.

ONATURLIGA RESULTAT

Många turkiska läkare är inte vana vid att teckna individuella hårfästen, vilket ofta syns efter behandling, med för högt hårfäste och höga tinningar som helt enkelt blir för raka.

Dessutom sätter sjuksköterskorna ofta hårsäckar med 2-3 hårstrån (i stället för bara ett) i hårfästet, vilket ger ett onaturligt utseende.

TRANSPORTFÖRDELAR I TYSKLAND

  • Preliminär utredning och kontrollbesök i Berlin
  • Kort restid, ut och hem sama dag eller res i bil
  • Engelsktalande personal, känna dig hema och undvika missuppfattningar
  • EU-certifierade läkare, säkerhet och behandlingsgaranti
  • Naturliga resultat - skräddarsydda behandlingsförlopp
  • Upp till 70% billigare än i Sverige

VÅR HÅRKLINIK I BERLIN

JAG VILL VETA MERA

Kontakta oss idag och få en icke bindande och gratis konsultation. Du är mer än välkommen att ringa oss. Vi ger dig expertrådgivning rörande möjligheter för behandling och svar på alla dina frågor. Baserat på konsultation eller telefonsamtal lägger vi tillsammans en plan som möter dina behov.