HÅRTRANSPLANTATION FOR MÄN

En hårtransplantation är en metod för behandling av skallighet och i områden på huvudet eller i skägget, där tätheten är tunn, genom att använda patientens eget hår. Läkaren plockar hår från bakhuvudet och sidorna (där håret är genetiskt förutbestämt för att gro hela livet) och transplanterar det till de områden som behöver täckas till.

Hårtransplantation är den enda metoden som bevisligen effektivt och permanent återställer hårväxt i skalliga eller tunna områden på mäns skallar.

I dag finns det ett antal olika tekniker inom hårtransplantation, men de flesta behandlingar utförs med FUE, då den är den mest skonsamma metoden för att skapa helt naturliga resultat utan att lämna ärr.

LÄS MERA OM FUE

Novohair är godkänd av International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) för att genomföra FUE hårtransplantationer på män. Alla våra behandlingar utförs med så kallade Lion implantater, som gör det möjligt att avgöra hårets växtriktning och skapa ett resultat som inte går att skilja från ditt naturliga hår.

LÄS MER OM LION IMPLANTATER

Vår klinik i Berlin erbjuder FUE hårtransplantation utan at du behöver raka dig, så du kan gå till jobbet eller till ett bröllop dagen efter din hårtransplantation hos Novohair.

FUE hårtransplantation med Lion implantater
Ingen raking - inga synliga spår efter behandlingen
100% naturliga resultat.

Kontakta oss om du lider av håravfall och vill veta mer om vad vi kan göra för dig.u suffer from hair loss and would like to learn more about what we can do for you.

VÅR HÅRKLINIK I BERLIN

JAG VILL VETA MERA

Kontakta oss idag och få en icke bindande och gratis konsultation. Du är mer än välkommen att ringa oss. Vi ger dig expertrådgivning rörande möjligheter för behandling och svar på alla dina frågor. Baserat på konsultation eller telefonsamtal lägger vi tillsammans en plan som möter dina behov.