HÅRTRANSPLANTATION

VI KOMBINERAR DE LÄMPLIGASTE OCH MEST EFFEKTIVA TEKNIKERNA FÖR ATT UPPNÅ ÖNSKAT RESULTAT

Vad är en hårtransplantation?

Det finns överflöd av produkter på marknaden och goda råd om hår och håravfall. Det är inte alltid enkelt att få reda på, i den enorma djungeln av erbjudanden som finns. På webben hittar du mycket information som lovar starkt och kraftfullt hår, ofta "dokumenterat" av tvivelaktiga experter. I stämmer att det finns också produkter som kan främja hårväxt, men du bör välja beprövade lösningar som rekommenderas av godkända läkare och hårkliniker. Om du verkligen vill bli av med ditt avtagande hårfäste bör du välja en FUE-hårtransplantation, där hår (eller grafts med 1-3 hår) flyttas från givarområdet (nacken) till mottagarområdet där du lider av håravfall (vanligtvis tempel, skalle/måne eller skägg och ögonbryn). Om du väljer en hårtransplantation hos Novohair, kan du vara säker på att du är i goda händer och att du får bästa möjliga resultat. Detta beror delvis på våra innovativa, skonsamma och effektiva metoder, som du kan läsa mer om nedan.

FUE - Follicular Unit Extraction

FUE står för Follicular Unit Extraction och är den mest moderna och skonsamma behandlingen emot håravfall som finns. Novohairs erfarna specialister är de första i Danmark, som använder manuell och motoriserad FUE-metod vid behandling. På Novohair använder vi FUE-metoden, eftersom det är den mest skonsamma behandlingen för patienten, som samtidigt ger det bästa och mest naturliga resultatet. När de två teknikerna kombineras, är det möjligt att ta ut fler hår på kortare tid. Vissa kliniker använder fortfarande FUT-metoden, som är en föråldrad och hård metod med hög risk för komplikationer. Här tar du bort en hudremsa från nacken, som betyder att läkningstiden är mycket lång. På Novohair har vi sedan länge utvecklat nye, innovativa metoder, och vi använder nu bara de bästa och mest effektiva tillgängliga behandlingsmetoderna.

Hur utförs FUE?

Under en FUE-hårtransplantation tas hårsäckarna ut individuellt från områden med mycket hårväxt - vanligtvis nacken eller sidan av huvudet - för sedan att sättas in i de utsatta områdena, så att hårbotten täcks av hårväxt igen.
Vårt läkareteam är specialister inom håravfalls behandling och uppnår därför naturliga resultat och tar hänsyn till båda hårets nyanser och tillväxtriktningen.
På Novohair använder vi ett motoriserat FUE-verktyg som säkrar hög överlevnadsgrad och ökad patientkomfort när hårsäckarna tas bort. Vi kan helt enkelt ta ut håren snabbare och mer exakt, så du inte behöver ligga i stolen så länge. Samtidigt läker du mycket snabbare och får efter behandlingen endast mikroskopiska ärr som inte syns.

Största antalet hårstrån flyttas på en dag

Den tätast möjliga hårbehandlingen i Norden.

Våra specialister garanterar dig den mest optimala hårtransplantationen i Europa. Som Skandinaviens ledande hårklinik garanterar vi dig:

  • Största antalet transplanterade hår i en FUE-behandling.
  • Högsta hårtäthet i de nordiska länderna

Thomas

2800 grafts (7000 hår)

under bara en

behandling

Hair

Två Novohair-metoder: Pincett och Lion-implanter

Novohair är de enda i Danmark, som erbjuder anpassning av behandlingsmetoden, så den passar bäst till just ditt håravfall. Med andra ord: tillsammans med dig, väljer vi den metod som ger det bästa resultatet. Slutresultatet kommer vara det samma, och en typ av transplantation är inte bättre än den andra. Vilken behandlingsmetod som används beror på typen av håravfall.

LION IMPLANTAT

Lion implantatören är den senaste teknologin innom FUE hårtransplantation. Lion implantatören är ett redskap format som en penna med en 0,5-1,5 mm ihålig nål i ena änden.
Hårsäcken placeras i nålens öppning och kan med stor precision implanteras direkt på önskad plats och med den önskade vinkeln.

FORCEPS

När det gäller större ingrepp använder vi forceps. Varje hårsäck sätts in i en mikroficka, så att endast själva hårstrået syns på ytan. Vi placerar helst hårsäckar med endast ett hår på framsidan och hårsäckar med två/fler hår längre bak, eftersom detta ger ett mer naturligt utseende.

Lion Implantat icon Lion Implantat
Forceps icon Forceps
Microscope Icon Metoden

ANVÄNDNING AV LION IMPLANTAT

Lion implantatören används under hårtransplantationer och behandlingar för att öka hårtätheten. Lion Implantatören är det föredragna instrumentet för att transplantera skägg, mustascher och ögonbryn, såväl som vid mindre ingrepp.

MANUELL METOD OCH TÅNG

Tångmetoden används till större hårtransplantationer och behandlingar avsedda för att öka hårtätheten. Fördelen av att sätta in med tänger är att det går att behandla större områden snabbare och behandlingstiden reduceras.

Microscope Icon Behandlingstid

4-8 timmar

Själva hårtransplantationen tar vanligtvis 4-8 timmar, beroande på antal hårsäckar som transplanteras. Maximalt 2.500-3.000 hårsäckar kan transplanteras.

4-8 timmar

Själva hårtransplantationen tar vanligvis 4-8 timmar, beroande på antal hårsäckar som transplanteras. Maximalt 5.000-6.000 hårsäckar kan transplanteras.

Microscope Icon Smärt

100% SMÄRTFRITT

Vi använder medicinsk sedering och lokalbedövning på skallen, för att säkra ett fullständigt smärtfritt förlopp.

100% SMÄRTFRITT

Vi använder medicinsk sedering och lokalbedövning på skallen, för att säkra ett fullständigt smärtfritt förlopp.

Resultat

Marc - 3000 hair grafts

Med 3000 transplantat hade Marc sin mycket tunna front och tempel fixad. Detta var det riktiga beslut för honom. Som framgår av bilden efter behandlingen gör det stor skillnad för Marc, som både har åter-etablerat hårfäste och sitt unga och fräscha utseende. Resultatet talar sitt eget språk. Marc valde själv design och form före FUE-behandlingen. Eftersom Marc är en offentlig person som försörjer sig på att göra TV, var det ärskilt viktigt för honom att se bra ut. Klicka på videon och se mer.

Marc Marc
Jimmy - 4000 hair grafts

Jimmy fick behandling på både framsidan och baksidan av sin skalle i februari 2017. Under bara en behandling flyttades 4000 transplantat. Idag är han super nöjd och som syns i videon kan en FUE-behandling verkligen göra underverk. Jimmy såg både yngre och fräschare ut och tillsammans kom vi fram till ett hårfäste som passade hans ålder och huvudform. Här är videon om Jimmy.

Jimmy Jimmy
Frank - 3000 hair grafts

I detta här fallet, är det klart hur snabbt det kan gå efter en FUE-behandling på Novohair. Frank fick behandling 3. Januari 2014. Bilden är tagen på 28. Juli. Så resultatet är bara cirka 7 månader gammalt. Frank fick flyttat 3000 grafts och i video ser du mer om vilka tankar Frank hade innan han fattade sitt livsförändrande beslut.

Frank Frank
Manne - 3500 hair grafts

Kanske har du träffat det trevliga paret Frederik och Manne i programmet Nybyggarna på TV2 Danmark. Manne fick en hårtransplantation för 12 år sedan. Han behandlades både fram och bak. 9000 hår/3500 grafts flyttades i bara en behandling. Med behandlingen har patienten både förnyad energi och livsglädje. Se mer i videon.

Manne Manne
Thyge - 1900 hair grafts

En lycklig patient till från Novohair berättar i programmet Go ' aften Danmark på TV2 DK om sin framgångsrika hårtransplantation. Thyge Van Dassen är musiker och livsnjutare och försörjer sig genom att uppträde. Thyge är mycket nöjd med beslutet att få tillbaka sitt hår. Se mer om Thyges hårtransplantation i TV spotten här.

Thyge Thyge
Younes - 3000 hair grafts

Younes hade ganska stort håravfall framför. Därför bad han oss hjälpa honom, och bilden talar för sig själv. En riktigt bra FUE-behandling med hög densitet och mycket fint hårfäste. För Younes är skillnaden mellan före och efter bilden ganska signifikant. Det krävs ungefär 3000 grafts för att uppnå Younes’ fina resultat.

Younes Younes
Omar - 2000 hair grafts

Omar hade tröttnat på den vikande måne som hade börjat dyka upp. På bara 5 timmar fick han sitt håravfall korrigerat och han har inte längre oro för håret, som tidigare ockuperade mycket av vardagen för honom. 2000 grafts satts in (ca. 7000 hårsäckar i området).

Omar Omar
Jannic - 2900 hair grafts

Jannics håravfall blev mycket omfattande. Och området på och runt den avtagande månen var på väg till att bli helt tomt. Det tok mycket plats i Jannics vardag. Med 2900 grafts säkrade Jannic framtiden för sitt hår och frisyr, och nu känner han sig inte tunn på toppen längre.

Jannic Jannic
Glenn - 2200 hair grafts

Med 2200 transplantat har Glenn, som så många andra, fått en mycket framgångsrik FUE-behandling hos oss. Skallen och toppen tunnades i en tidig ålder, men med en välgjord transplantation återvände tätheten och fullheten i håret. Glenns givarområde är fortfarande mycket tätt, vilket gör att han snabbt kan välja att få en ny behandling senare i livet, om det blir nödvändigt.

Glenn Glenn
Patrik - 3700 hair grafts

Patrik har fått 3700 grafts (9250 hår).

Patrik Patrik
Frank - 4300 hair grafts

Frank har fått 4300 grafts (10750 hår).

Frank Frank
Karim - 2300 hair grafts

Karim har fått 2300 grafts (ca. 5750 hår).

Karim Karim
Jonas - 4300 hair grafts

Jonas har fått 4300 grafts (10750 hår).

Jonas Jonas
Michael - 3100 hair grafts

Michael har fått 3100 grafts (7750 hår).

Michael Michael
Esben - 3500 hair grafts

Esben har fått 3500 grafts (8750 hår).

Esben Esben
Amin - 3750 hair grafts

Amin har fått 3750 grafts (ca. 9375 hår).

Amin Amin
Nick - 4000 hair grafts

Nick har fått 4000 grafts (ca. 10000 hår).

Nick Nick
Martin - 3500 hair grafts

Som du ser i den här korta film 12 månader efter behandlingen, är Martin väldigt nöjd. Vi designade ett konservativt hårfäste för Martin, som idag är glad för sitt beslut. Behandlingen gjordes snabbt och smärtfritt på mindre än 5 timmar — inklusiv lunch.

Martin Martin
Henrik - 3700 hair grafts

Henrik har fått 3700 grafts (9250 hår). Resultatet som ses på bilden till höger är tagit bara 6 månader efter hårtransplantation.

Henrik Henrik
Thomas - 2500 hair grafts

Thomas har fått 2500 grafts (ca. 6250 hår).

Thomas Thomas
Asger - 2350 hair grafts

Asger var orolig över sitt höga hårfäste, som syns tydligt på bilden innan. Han kontaktade Novohair för att få rådgivning. Det bestämdes att transplantera 2.350 hårsäckar för att behandla Asgers håravfall.

Asger Asger
Jan - 1200 hair grafts

Jan har fått 2700 grafts (ca. 6750 hår). Resultatet är bara 6 månader gammalt.

Jan Jan

VÅR HÅRKLINIK I BERLIN

JAG VILL VETA MERA

Kontakta oss idag och få en icke bindande och gratis konsultation. Du är mer än välkommen att ringa oss. Vi ger dig expertrådgivning rörande möjligheter för behandling och svar på alla dina frågor. Baserat på konsultation eller telefonsamtal lägger vi tillsammans en plan som möter dina behov.